Udstyr

45 stk. på lager. Leveringstid 1-3 dage

TILBUD - Pintrip 2021 - gælder til 31.3.22

Vare nr. Pin
Pintrip - din lokale guide til unikke oplevelser med autocamper

Pintrip er ikke bare en guidebog - det er også din adgangsbillet til de mange smukke og unikke oplevelser i hele Danmark.

At eje en autocamper er noget helt særligt. Det er følelsen af frihed, når kun vejen sætter begrænsninger for, hvor turen går hen. Det er følelsen af uafhængighed, når du selv bestemmer, hvor du vil parkere for natten, og hvornår du vil køre videre. Det er ikke kun en rejseform, men en måde at leve på.

Med købet af guidebogen får du også et års medlemskab af Pintrip og fri adgang til alle bogens værters holdepladser.

Medlemskabet gælder altid et år, og består også af en vignette, der skal sidde i forruden på din autocamper som bevis for, at du er gyldigt medlem. Derudover består medlemskabet af et medlemskort, som skal fremvises ved ankomst til værten. Sæsonen gælder fra den 31.03. til det efterfølgende år 31.03.

I bogen guides du til mere end 300 af de bedste og mest naturskønne holdepladser på tværs af fem danske regioner - Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sjælland, Hovedstaden og Bornholm.

Værterne har hver sin side i guiden, hvor de præsenterer sig selv og deres destination, og du kan frit vælge, hvor turen går hen.

Pladserne er gratis at benytte, og du må parkere i 24 timer fra ankomsttidspunktet.

Alle bogens værter er meget imødekommende og den personlige kontakt og gode kommunikation vært og gæst i mellem er grundlaget for et behageligt besøg og en god og uforglemmelig oplevelse.

Pintrip handler nemlig ikke bare om en gratis overnatning, men om oplevelsen af det autentiske Danmark langt fra de sædvanlige turistområder.

kr 279,-